Läppäri koulussa -kirjoitussarja

Käyn lukion toista luokkaa ja aloin tämän lukuvuoden alussa käyttää omaa läppäriä koulussa. Kokemus on ollut kiintoisa ja herättänyt paljon ajatuksia, joten päätin kirjoittaa muutamia huomioita aiheesta. Koska aihe on laaja ja siitä voisi kirjoittaa vaikka millä mitalla, jaan asian yhden ison kirjoituksen sijaan moniin pienempiin palasiin. Tämä parantanee luettavuutta.

Kommentit ja uudet ajatukset ovat oikein tervetulleita. Tämän blogin lisäksi minut löytää Twitteristä täälläkin käyttämäni nimimerkin, Rikkokirin, takaa. Päivittelen myös taloustiedon kurssin blogiani osoitteessa taloustietoaoppimassa.blogspot.com.

– Rikkokiri

Advertisements

2 thoughts on “Läppäri koulussa -kirjoitussarja

  1. Hienoa, että tuot opiskelijan näkökulmaa avoimesti näihin juttuihin. Veikkaan, että blogistasi tulee suosittu ja siteerattu. Toivottavasti esimerkkisi yllyttää muitakin nuoria vaikuttamaan näillä keinoin, nimittäin blogi + keskustelut Twitterissä ja FB:ssä saattavat parhaimmassa tapauksessa säteillä suoraan asiaan vaikuttavien silmiin ;-)

    • Kiitos, sepä tässä juuri tarkoituksena olisikin. On hienoa, että opettaja kesustelevat niin innokkaasi TVT:n hyödyntämisestä opetuksessa ja suuresta murroksesta, joka opetuksessa on selvästi käynnissä. Minusta on kuitenkin ainakin lievästi ongelmallista etteivät nuoret tunnu juuri ottavan osaa tähän keskusteluun. Monesti kitistään, että nuorilta pitäisi mennä kysymään asioita. Joskus olisi kuitenkin hyvä, että me nuoret menisimme itse niiden asioiden luo, osallistuisimme ja pyrkisime vaikuttamaan.

      Kun on sanottavaa, pitää blogata ja keskustella :) On mukavaa päästä tasaveroisena (ainakin sellaisen tunne tulee) keskustejina osallistumaan merkittävään ja itseä kiinnostavaan keskusteluun. Opiskelijanäkökulma on tärkeä, sillä opettaja on kuitenkin aina eri puolella pöytää, sanottiin mitä tahansa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s